Amerikaanse wetenschappers ontdekken dat chemotherapie kanker juist versnelt!

Kanker – De verboden behandelingskuren

Eigenlijk zou er bij iedere chemokuur de sticker ‘GEVAAR: GIF’ moeten worden geplakt. Vanwege de miljardenwinsten doet de kankerindustrie er alles aan veel effectievere en goedkopere medicijnen te onderdrukken.

Amerikaanse wetenschappers hebben tot hun eigen verbazing het antwoord gevonden op de vraag, waarom kankercellen in laboratoria zo makkelijk zijn te bestrijden, maar in het menselijk lichaam zo moeilijk zijn uit te roeien. De nog altijd breed toegepaste chemotherapie blijkt het DNA van gezonde cellen dermate te beschadigen, dat deze een proteïne afscheiden, waardoor niet alleen de groei van de kankertumor versnelt, maar de patiënt ook resistent wordt gemaakt tegen verdere behandeling. Volgens Mike Adams van Natural News is chemotherapie dan ook bij slechts 1% tot 2% van alle kankerpatiënten effectief.

Chemotherapie zorgt ervoor dat gezonde cellen het proteïne WNT16B afscheiden. Dit wordt door kankercellen opgenomen, waardoor deze ‘gaan groeien, andere gezonde cellen aantasten en vervolgens zelfs resistentie tegen verdere therapie veroorzaken,’ aldus Peter Nelson van het Fred Hutchinson Cancer Research Center in Seatlle. De door de wetenschappers ‘volkomen onverwacht’ genoemde opzienbarende resultaten van het onderzoek, die in ieder geval van toepassing zijn op prostaatkanker, borstkanker en eierstokkanker, werden gepubliceerd in het gezaghebbende Nature Medicine.

‘Kankercentra zijn gifcentra’

Holistische en andere natuurgeneeskundigen beweren al jaren dat chemotherapie een schandalige medische fraude is, dat het immuunsysteem van kankerpatiënten juist afbreekt in plaats van sterker maakt, zodat de kans dat de kanker terugkeert alleen maar wordt vergroot. ‘Deze laatste onderzoeksresultaten bevestigen wat wij al jaren weten, namelijk dat chemotherapie plat gezegd vergif is,’ concludeert Mike Adams van Natural News. ‘Het is geen behandeling, het is geen medicijn, het voorkomt niets en het is geen geneesmiddel. Het is gif dat vrijwel geen enkele medicinale waarde heeft, met uitzondering voor misschien 1% of 2% van de kankergevallen.’

Het is nu bewezen dat de belangrijkste bijwerking van chemotherapie kanker is. ‘Kankercentra zouden daarom de benaming ‘gifcentra’ moeten krijgen,’ schrijft Adams. ‘Ze vergiftigen patiënten met een giftige cocktail van chemicaliën, waarvan de moderne wetenschap nu heeft aangetoond dat deze de groei van de kankertumor versnelt!’

Kankerindustrie houdt goedkoop en effectief medicijn tegen

Begin dit jaar haalden wetenschappelijke onderzoekers van de Universiteit in het Canadese Edmonton het nieuws met hun ontdekking, dat er al jaren een veel effectiever medicijn bestaat tegen kanker, maar dat de toepassing hiervan door de machtige farmaceutische industrie -en via de door hen gecontroleerde medische autoriteiten- wordt geblokkeerd.

Het medicijn Dichloroacetaat (DCA), dat wordt gebruikt bij bepaalde stofwisselingsziekten, heeft nauwelijks bijwerkingen, en is volgens de onderzoekers een veel goedkoper, veiliger en vooral effectiever medicijn tegen kanker. Omdat de gevestigde kankerindustrie echter miljardenwinsten maakt met de bestaande peperdure -maar nauwelijks werkende- medicijnen en therapieën, wordt het gebruik van DCA tegen kanker nog altijd tegengehouden, met over de hele wereld miljoenen onnodige sterfgevallen als gevolg!

Bron: Platform Argusoog, 23 augustus 2012

Geplaatst in borstkanker, eierstokkanker, onderzoek, prostaatkanker, wetenschappelijk bewijs, wetenschapsfraude and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie