Congres

Waarom een congres?
InKaZo staat voor Innovatie in KankerpatiëntenZorg en is een initiatief van 4 vrouwen die zich zorgen maken om de kwaliteit van de zorg aan kankerpatiënten in Nederland. Zij willen zich inzetten om de resultaten van de gangbare behandelmethoden bespreekbaar te maken op het gebied van genezing of de kans daarop en de bijwerkingen. Voorts willen zij een dialoog op gang brengen over de vrijheid van therapiekeuze voor patiënten en arts, opdat er gezocht wordt naar innovatieve manieren om de effectiviteit, duurzaamheid en kwaliteit van de kankerpatiëntenzorg in Nederland te verbeteren.

Deze dialoog willen zij binnenkort openen! Dat zal gebeuren in de vorm van een internationaal congres, waar sprekers uit de hele wereld hun visie zullen geven op niet alleen het ontstaan en de behandeling van kanker, maar ook op het scheppen van een nieuw kader waarin toetsing, erkenning en financiering van andere dan de huidig gangbare behandelmethodieken mogelijk zal zijn.

Voor wie?
Overheid, verzekeraars, patiëntenverenigingen, ziekenhuisdirecties, verplegend personeel, specialisten, therapeuten, psychosociaal begeleiders, hulpverleners, huisartsen en patiënten worden uitgenodigd om deel te nemen aan het congres.

Programma
Ga naar: www.inkazo.nl/nl/congres/programma

Locatie
Antropia, Cultuur- en Congrescentrum
Hoofdstraat 8
3972 LA Driebergen
Telefoon: 0343-531818
Faxnummer: 0343-533388
www.antropia.nl

Routebeschrijving
www.antropia.nl/congres/algemeen/route/index.html

Zie voor een gereduceerd NS tarief www.antropia.nl/reehorst/nieuws/retourticket/index.html

Prijs
Deelname € 200,–, incl. koffie/thee/lunch.

Inschrijven
Ga naar:

Comments are closed.